Aisea e ta'uta'ua ai La'au Fugalaau Cherry

2023-05-25

I le avea ai ma fugala'au a le atunu'u o Iapani, ua avea le fuga o le cherry ma se tasi o fa'ailoga fa'aleaganu'u i le lalolagi atoa. Ae aiseā ua taʻutaʻua ai laau fuga cherry? Sei o tatou talanoaina lenei mataupu i lalo.

 

 Cherry Blossom Tree

 

Muamua, o le lalelei o le cherry la'au o se mea iloga. O tautotogo uma lava, pe a fuga mai laau o le cherry fuga, e liua le aai atoa i se sami lanu piniki, e lagona ai e tagata le olioli ma le faamanuiaina. O lenei lalelei e le na o se elemene i le aganuʻu Iapani, ae o se faʻailoga faʻale-aganuʻu o le lalolagi e faʻaalia ai le alofa, faʻaaloalo ma le faʻamaoni.

 

Lona lua, o le cherry trees e loloto lona fa'aleaganu'u. Talu mai aso anamua, o le cherry tree o se elemene taua i le aganuu a Iapani, e faʻaalia ai lagona ma le agaga o tagata Iapani. I tusitusiga a Iapani, vali, musika, ata tifaga, ma isi ituaiga faatufugaga, o le fuga o le cherry tree o se autu taua, e fai ma sui o le ola, matagofie vave, faamavaega, ma amataga fou.

 

Lona tolu, o le malosi ma le maufetuuna'i o le fuga o le cherry trees o se tasi lea o mafua'aga e fiafia ai tagata. E ui lava o le fuga o le cherry tree e puupuu lona vaitau, e mafai ona ola i tulaga faigata o le tau ma ola mai mo le selau tausaga talu ai. O le maufetuuna'i lea ua avea ma fa'ailoga i mafaufau o tagata ma o se tasi lea o mafua'aga ua avea ai le fuga o le cherry ma fa'ailoga fa'ale-aganu'u a le lalolagi.

 

I se aotelega, o le mafua'aga e alofagia ai e tagata le la'au cherry ona e matagofie ona foliga, e loloto lona fa'aleaganu'u fa'aleaganu'u, fa'apea fo'i le malosi ma le maufetuuna'i. Pe o Iapani poʻo isi atunuʻu, o le cherry blossom tree o se elemene taua faʻale-aganuʻu, e fai ma sui o le alofa, matagofie, faʻamoemoe ma le manuia.

 

I le faaiuga, o Dongguan Guansee Artificial Landscape Co., Ltd o lo'o tu o se fa'ailoga ta'uta'ua i le tu'uina atu o La'au Fugala'au Fa'afuga . O nei la'au fa'ata'atia ma'oti e pu'eina ma le matagofie le uiga ma le fa'aosoina o fuga moni o cherry. Faʻatasi ai ma le tele o avanoa avanoa, latou te ofoina atu se mea mataʻina ma umi le faʻaogaina o laʻau masani, lelei mo le faʻaopoopoina o se paʻi o le lalelei ma le matagofie i soʻo se nofoaga i totonu poʻo fafo. O le tautinoga a le ituaiga i le lelei ma le gauai atu i auiliiliga e mautinoa ai o latou laau fuga fatu fatu e tumau, moni, ma e manaʻomia sina tausiga. Fa'alagolago i le Dongguan Guansee Artificial Landscape Co., Ltd e aumai le matagofie o fuga o cherry i lou avanoa ma le latou aoina fa'apitoa o la'au fa'atau.